OVER MIJ

Ik ben Germaine Dirkx-van Baarlen, getrouwd en moeder van een zoon en een dochter.

Voor mij staat de Lotusbloem als de plek waar mijn eigen persoonlijke en spirituele groei is begonnen. Vandaar dat de symboliek van de Lotusbloem mij zo aanspreekt.

De groei vanuit de diepte symboliseert mijn eigen groeiproces. Alles wat ik gedaan heb aan opleidingen, cursussen, maar ook mijn familie, vrienden en leraren die ik heb ontmoet hebben een bijdrage geleverd aan waar ik nu sta.

Ik vind het belangrijk me te blijven ontwikkelen als mens en als professional. Zo kom ik ook steeds meer in mijn eigen basis, de plek waar ik vanuit mijn hart kan leven en werken.

Ik hoop dat ik hiermee wat kan betekenen voor de mensen die ik mag ontmoeten in mijn praktijk.

Voor mijn persoonlijke en spirituele groei ben ik in 1997 begonnen met verschillende cursussen in energiewerk. Reiki 1-4, Shamballa basic master healer, Shamballa basic teacher, Shamballa 13 dimensional master healer en werken met de Shekinah energie zijn daar een aantal voorbeelden van.

18 jaar heb ik als verpleegkundige gewerkt in het MMC Veldhoven. Een geweldige baan waar je met allerlei verschillende mensen en situaties leert omgaan. Dit heeft me inzicht gegeven in mijn eigen en andermans kunnen in zeer uiteenlopende situaties.

In 2015 kwam ik in aanraking met een kinesioloog door de allergieën en bijbehorende jeuk en uitslag die onze dochter toendertijd had. 2 Behandelingen en een aantal weken later was haar lichaam helemaal weer als voorheen. Geen bultje of uitslag meer te zien.

Na zelf een aantal behandelingen ontvangen te hebben, zag ik wat voor moois er bereikt kan worden met al deze technieken. Mijn enthousiasme nam het van me over en hetzelfde jaar ben ik gestart bij TOPKI (Training & Opleiding voor Professionele Kinesiologie).

Inmiddels heb ik mooie technieken en protocollen eigen gemaakt, waaronder de voedingslijn, wat mij in staat stelt om met allergieklachten te werken. Ook heb ik geleerd om met bewuste en onbewuste emoties te werken, spieren en reactiviteit te testen, te werken met het epstein barr virus en nog veel meer.

Daarnaast ben ik in 2019 in aanraking gekomen met de mooie technieken van Acces Consciousness. De Bars, energetic facelift en de bodyprocessen MTVSS, cellular memory en square root of minus 1 heb ik inmiddels eigen gemaakt. Met nog heel wat leuke dingen in de planning. De technieken van Access Consciousness zijn een prachtige aanvulling op het energiewerk van de shamballa.

Inmiddels ben ik met Leap gestart. Dit is een module binnen de kinesiologie die me in staat stelt om in verschillende hersengebieden patronen te kunnen doorbreken of paden te kunnen herstellen/optimaliseren. Het opheffen van kortsluiting in verschillende hersengebieden kan zorgen voor betere leerprestaties (dyslectie, dyscalculie, onderprestatie), maar ook helpend zijn bij o.a.(faal)angst, sfeergevoeligheid en black-outs.

Zoveel moois gaat me dit weer geven in mijn eigen ontwikkeling, maar ook voor de kennis die ik weer over kan dragen in mijn praktijk.