Consult

Bij het eerste consult beginnen we met een intakegesprek.

Afhankelijk van de hulpvraag wordt er een passende therapie ingezet. Welke dit gaat worden zal ik samen met jou bespreken.

Kinesiologie:
Na het intakegesprek, volgen er al enkele tests om helder te krijgen wat er speelt en doe ik eventueel al wat correcties.
Hierop maak ik dan een plan van aanpak. Je krijgt een beeld van wat er speelt en je kunt kiezen of kinesiologie bij je past en of je dit samen met mij verder uit wilt werken.
Het testen gebeurt met je kleding aan op een behandeltafel. Alleen de schoenen worden uitgetrokken.

Acces Bars, Energetic Facelift, Body processen:
We bespreken waar je voor komt, wat je wilt bereiken.
Hierna mag je op de behandeltafel komen liggen met de schoenen uit. Na de behandeling nemen we nog even de tijd om de sessie te evalueren.

Consultprijs70 eurovoor 60 minuten
85 eurovoor 90 minuten
Body proces35 eurovoor 30 minuten
Body proces70 eurovoor 60 minuten
Kinderen tot 12 jaar* 35 eurovoor 30 minuten

* Een Acces Bars behandeling bij kinderen neemt vaak wat minder tijd in beslag. De prijs hiervan is dan ook aangepast aan de tijd die nodig is voor de behandeling.

 

Helaas is het nog niet mogelijk om met de pin te betalen. Ik verzoek je om contant te betalen na het consult of om direct via een tikkie of betaalverzoek via de telefoon te betalen (hiervoor is een mobiele telefoon noodzakelijk).

Ik werk in mijn praktijk volgens het educatieve model. Dit betekent in het kort dat cliënt en therapeut gelijkwaardig zijn. Vanuit deze gelijkwaardigheid en wederzijds respect en vertrouwen gaan we samen kijken wat er mogelijk is om je doel te bereiken. Hiervoor wil ik graag een veilige omgeving creëren waarin groei en herstel mogelijk is.

Ik kan ondersteuning geven bij het oplossen van diverse klachten. Ik stel echter geen diagnoses, dit hoort thuis bij een (huis)arts.

Klachten:
Ik hecht veel waarde aan veiligheid. Fysiek maar ook emotioneel en energetisch. Ik ga zo zorgvuldig mogelijk om met iedereen die in mijn praktijk komt. Hierin sta ik altijd open voor feedback. Toch kan het zijn dat er gedurende de consulten een klacht ontstaat of dat je ergens ontevreden over bent. Graag hoor ik dit persoonlijk of per brief van je zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.
Indien we hier niet uitkomen kun je contact opnemen met mijn beroepsvereniging op www.gatgeschillen.nl

Ik ben aangesloten en geregistreerd bij:
CAT: Collectief Alternatief Therapeuten, www.catcollectief.nl
GAT: Geschillencommissie Alternatief Therapeuten, www.gatgeschillen.nl

Logo 2