body processen

De body processen van Acces Consciousness zijn lichaamsprocessen waarbij de handen op verschillende plekken van het lichaam worden geplaatst.

Bodyprocessen zijn hele zachte processen voor je lichaam. Ze zijn voedend, verzorgend en helend.
Tijdens de behandeling wordt het lichaam aangezet om te transformeren. Er zijn verschillende body processen, zoals:

Cellular memory
Dit proces is in te zetten bij elke vorm van pijn, blessure en verwonding, of daar waar het lichaam niet meer functioneert als voorheen. Het wist de herinnering van het trauma in de cel door het activeren van het celgeheugen zoals het was bij het ontstaan van de cel.

Energetic Facelift
Dit proces heeft als doel om je huid en alle weefsels onder de huid de mogelijkheid te geven om op te ruimen. Alles wat op fysiek maar ook op energetisch niveau verzwaart, veroudert of blokkeert kan opgeruimd worden.

MTVSS
Dit is het meest veelzijdige proces binnen Acces. Het proces helpt op alle manieren af te voeren wat je in je lichaam opgeslagen hebt. Het versterkt het immuunsysteem en specifieke organen, ondersteunt bij ziektes, voert afvalstoffen af en helpt bij hormonale onbalans.

Square root of minus 1
Als we onszelf ontkennen, en anderen dus belangrijker maken, dan kunnen we ook niet manifesteren want dan geven we onze energie de hele tijd weg. Dit proces werkt op het ontkennen van het zijn, het mogen zijn, het erkennen van jezelf. Maar werkt ook op het immuunsysteem. Het is enorm zinvol bij terugkerende verkoudheden, en bij griep. Ook vaak ingezet bij slapeloosheid en artritis.

Dit zijn enkele voorbeelden maar er zijn nog zo veel meer processen die inmiddels gegeven kunnen worden. Tijdens ons gesprek wordt het wel duidelijk wat de grootste bijdrage is voor jouw lijf op dat moment.

De body processen worden met kleding aan op tafel gegeven. Het ervaren van de energie is voor iedereen anders. Een gevoel van rust en ontspanning wordt door velen ervaren. Het fijne is dat het niet gevoeld hoeft te worden om het te laten werken. Het werkt gewoon, en de uitwerking is voor iedereen anders. We bewandelen namelijk allemaal een ander pad.