Shamballa Multi Dimensional Healing

Shamballa is een kosmisch energiesysteem van onvoorwaardelijke liefde, vrijheid en bewust zijn.

Het helpt jou om oude ballast, belemmerende overtuigingen, patronen en pijn los te laten. Het zorgt voor bewustzijnsverruiming en voedt zo je “innerlijk weten” over wie je in wezen bent en het helpt je terug in je eigen kracht te komen en het leven te creëren waarnaar je diep van binnen verlangt.

Shamballa energie is niet alleen een krachtige helende energie maar bovenal een transformerende energie die de verbinding herstelt met je Zelf, je Bron, en de Kosmos.

Tijdens een behandeling wordt op energieniveau gewerkt. Bij shamballa werken we o.a. met de kosmische levensenergie, licht en liefde, de Mahatma, in overeenstemming met jouw hogere zelf. De frequentie wordt aangepast op wat voor jou op dat moment nodig is.

Door me hierop af te stemmen stroomt deze energie door je lichaam. Zo worden zowel je fysieke als je energetische lichamen en je chakra’s geschoond en gezuiverd doordat oude, belemmerende energieën opgeruimd worden. Je energie kan weer vrij stromen.

Een behandeling wordt over het algemeen ervaren als een heerlijk bad van lichte energieën en warmte. Het geeft rust en laadt op. Ook is het mogelijk dat oude emoties of pijnen zich laten zien zodat deze getransformeerd kunnen worden.