Shamballa - Workshops en meditatie-avonden

Workshops

*Er zijn bepaalde momenten in een jaar die extra aandacht verdienen.
Zoals een wereldmeditatie moment.
Een zons of maansverduistering.
Een wereldvrouwendag.
Een vredesdag

Het kan zijn dat ik daar op inspeel door de ruimte open te stellen zodat we samen bij kunnen dragen. Als dat zo is hoor je dat op tijd via de mail.
 


 

*Elk voorjaar, in Mei komen we samen voor een Godinnen workshop.
Deze dag staat in het teken van de innerlijke Godin, het bewust worden van de oerkracht van het vrouw zijn, de ontembare vrouw. Het is een dag van delen, verbinden en ervaren, waar inspanning zal worden afgewisseld met ontspanning.
De Shekinah energie zal ons daarin begeleiden.
Welke Godinnenkracht van jezelf wil je beter leren kennen om meer deze meer vorm te geven in je dagelijkse leven, in je relatie`s, in je werk. We maken ruimte voor nieuwe dingen en inspiratie door middel van mooie oefeningen.
  
Ook deze dag, deze datum, zal bekend gemaakt worden via de mailingslijst.

*Elk jaar in het voorjaar houden we ook in groepsverband een zuivering.

Voor een gezond lichaam, om je weerstand te verhogen en om beter in balans te komen houden we een 'zuiveringsdieet'. Je kunt meedoen in groepsverband en onder begeleiding, dit geeft ondersteuning, kracht en moed om het vol te houden. We gaan dit doen met de citroensap kuur, vanuit jarenlange ervaring de beste kuur om zonder honger rustig te vasten en tot rust te komen.
Het is een vorm van vasten, een volle week om je spijsverterings organen te zuiveren en te laten rusten, zodat je lichaam alle energie kan richten op het bestrijden van aanwezige ziektekiemen. Vasten doe je vanuit een innerlijke vrijwilligheid, er mag geen gevoel van dwang zijn!
Wel kost het je wilskracht en doorzettingsvermogen want het is natuurlijk lichamelijk en geestelijk voelbaar dat je lichaam aan het schoonmaken is, maar het resultaat is er ook naar en we doen het is groepsverband, dus je hebt steun. We werken vanuit de werkruimte van De Lotusbloem waar we bij elkaar komen voor informatie, uitleg en vragen en het bekomen van de nodige producten. Dan halverwege de week is er een bijeenkomst voor opnieuw vragen en of ervaringen, begeleiding dus, en een rustige yogales met thema schoonmaak. En net voordat je weer begint met opbouwen is er weer een bijeenkomst en dan is er in de ruimte ook een mogelijkheid om je te laten masseren, altijd lekker, maar ook erg ondersteunend voor het reinigen van het lichaam.

Verder uitleg en informatie komt als het voorjaar wordt.

Meditatie-avonden

Eens in de maand, meestal de 3e vrijdagavond, komen we bij elkaar om elkaar te zien, om bij te kletsen, om elkaar te ondersteunen en om ons weer te verbinden met de krachtige Shamballa energie.
Met de Mahatma energie, die ons weer bij onze eigen kern brengt.
 

 
Deze terug kom momenten noemen we meditatieavonden en ze zijn bedoeld voor mensen die zich dieper willen ontwikkelen op spiritueel niveau. Om meer inzicht in zich zelf te krijgen, in het leven, in de kosmos en om je verder daarin te mogen ontwikkelen. Ze zijn gericht op liefde, Vrijheid en Vrede en Eenheid.

Door de gedeelde inzichten en eigen inzichten tijdens de meditatie kunnen we meer innerlijke rust ervaren.

Deze avonden zijn bedoeld voor mensen die Shamballa gevolgd hebben of interesse hierin hebben en die graag nog verdere uitleg/begeleiding nodig denken te hebben, met vragen zitten, of gewoon een avond met collega's ervaringen willen delen en meer willen weten wat er allemaal met Shamballa mogelijk is.

De avonden bestaan uit twee delen. Het eerste deel is om uit te wisselen:

* Wat gebeurt er en waar zitten we mee.
* Wat zijn de invloeden vanuit de kosmos, de natuur.
* Misschien overzie je niet meer wat er allemaal gaande is en vind je 
het fijn als de groep je helpt de dingen op een rijtje te zetten.
* Misschien moet je grote en ingewikkelde beslissingen nemen waar je
graag ervaringen van wilt horen.
* Ervaringen uit het verleden die je nog steeds dwarsbomen en je 
spirituele ontwikkeling in de weg staan.

Er zijn vele onderwerpen waar we het over kunnen hebben als ondersteuning.
Er kan afgesproken worden waar de aandacht op gericht gaat worden.

Het tweede gedeelte bestaat uit een geleide meditatie.
De meditaties zijn meestal doorgegeven door de Geascendeerde Meesters die door hun kennis en liefde informatie, zuiveringen en veranderingen door geven. Om in plaats van onrust en boosheid meer mededogen en liefde te voelen. Vaak zitten we verstrikt in onze eigen verwarrende emoties en vooroordelen die we over alles en onszelf hebben, met meditaties proberen we ruimte en duidelijkheid te scheppen in onze denkwijze, in onze eigen geest. Verder kunnen we werken met edelsteenmeditaties, vortexen, verdieping van krachtvelden, lichtcirkels en nog veel meer.

Kom het maar ervaren en draag je eigen steentje bij.
Voel je uitgedaagd om je eigen inbreng te leveren!

Als je in het Shamballa bestand zit krijg je in het begin van het jaar het rooster van de meditatieavonden.

Wees welkom.