Cursussen: Shamballa

In de Shamballa MDH kennen we verschillende workshops die je ondersteunen in jouw ontwikkeling. De drie cursussen, die ik geef zijn: 

Je hebt geen speciale vaardigheden, Ďbijzondere gevoeligheidí of vooropleiding nodig om met Shamballa te kunnen werken, of daarin ingewijd te worden. Shamballa MDH is bedoeld voor iedereen die zich energetisch wil ontwikkelen.

De eerste doelstelling van Shamballa is je eigen ontwikkeling, met alle aspecten die daar bij horen, zoals: 
... Het inzicht en loskomen van oude patronen, 
... Het loslaten van angst,
... Het verwerken en vergeven van oud zeer,
... Het ontdekken van je kracht,
... En het Ontwikkelen van je gaven, 
... Dat wat men 'paranormaal' noemt. 

In een Shamballa workshop zul je meditaties ervaren die je zullen helpen om oude emotionele resten, die je misschien al meerdere levens met je meedraagt, op te ruimen. Je wordt gevuld met de energieŽn van Shamballa en verbonden met de bron van die energieŽn, waardoor je ze kunt aanroepen wanneer je maar wilt. De belangrijkste bedoeling van de zuiveringen en activaties die je ontvangt is jouw evolutionaire ontwikkeling. Vervolgens maak jij het gemakkelijk voor de rest van de mensheid, om jou daarin te volgen. Je helpt het collectieve bewustzijn en collectieve onderbewustzijn van de mensheid te verruimen en te groeien naar het bewustzijn van Liefde.

De essentie van een Shamballa inwijding/activatie is je in contact te brengen met hogere energieŽn die je spirituele ontwikkeling stimuleren, versnellen en verrijken! Na de inwijding kan je jezelf en anderen healen op het fysieke, emotionele, mentale en/of spirituele vlak. Je kunt (huis)dieren en planten healen, je werk/woonruimte energetisch schoonmaken, je voedsel zegenen, je derde oog versterken, de werkingskracht van kristallen en remedies verhogen. Deze Ďhealing vaardigheidí is eigenlijk een bijproduct van de inwijding. Je hoeft dus geen healer of lichtwerker te willen worden om Shamballa te doen, je kunt Shamballa ook gewoon voor je eigen persoonlijke spirituele ontwikkeling gebruiken.

De Shamballa energie is sinds 1998 beschikbaar voor iedereen hier op aarde. Bij Shamballa werken we puur met intentie (er zijn dus geen regeltjes of symbolen om te onthouden). Hierdoor kan het volledige spectrum aan energieŽn, wat inmiddels beschikbaar is, doorgegeven worden. Dit werkt heel krachtig, het geeft verlichting en brengt balans in het (multi-dimensionale) chakrasysteem.

Daarnaast erkent Shamballa dat ieder mens zijn/ haar eigen proces heeft, en dat elk mens daar recht op heeft. De ontwikkeling van mensen gaat steeds meer in een persoonlijke richting, waarbij het vorm krijgen van het unieke van elk mens, met zijn of haar specifieke gaven de kern van het proces vormt. Het vestigen van dit bewustzijn, wat we het Boeddha of Christusbewustzijn noemen, is ťťn van de meest wezenlijke doelen van Shamballa.

Hoe meer je je op deze weg ontwikkelt, hoe meer je wordt wie je in wezen bent. Hoe beter je je herinnert wie je in wezen bent. Je openen voor de stem van je diepste wezen. Dan blijkt uiteindelijk dat alle antwoorden in jezelf besloten liggen.

Terug naar begin