Cursussen: Cosmic Flower

Deze dertiendaagse Creatieve, Transformerende en Helende opleiding was voor mij een methode om mezelf en de mensheid vanuit nieuwe EnergieŽn en Innerlijke Kracht, Therapeutisch te ondersteunen in het Transformatieproces naar Heelwording en het vormen van een Persoonlijkheid in Meesterschap.
 

 
Een kennismaking met de kracht van de Cosmic & Flower Energies en tegelijk mijn persoonlijk ontwikkelingsproces. Het ontwikkelen van mijn aangeboren intuÔtie, luisteren naar mijn hartsgevoel en mijn innerlijke stem. Daarnaast in de praktijk een leren herkennen van frequenties in de chakra`s en auralagen die belemmerend kunnen werken in een ontwikkelend bewustzijn.
Ik heb TherapieŽn geleerd om de mensheid in hun Zielenstrijd binnen transformatieprocessen te helpen, om alle niveaus van de fijnstoffelijke lichamen en het onbewuste te zuiveren. Om drijfkrachten in ons wezen die medebepalend zijn voor gedragspatronen en gedachtepatronen te herkennen. 
Maar ook het herkennen en erkennen van emotionele onverwerkte ervaringen en daarmee samenhangende gedachtepatronen ontstaan in het huidige leven. Het schenkt mij en de cliŽnt met wie ik werk moed om deze los te laten en de levensweg met bijbehorende uitdagingen te volgen.

Een rijke toevoeging in mijn kennis en ontwikkeling.

Voor meer informatie zie: www.cosmicflower.nl

Terug naar begin