Massages

Er zijn vele vormen van massage, maar allen zijn onderdeel van de holistische geneeswijze. Dat wil zeggen dat niet alleen een bepaalde klacht wordt behandeld, maar dat ik kijk naar het gehele klachtenpatroon van die ene speciale mens en daar weer evenwicht in probeer te brengen. Massage is zowel lichamelijk als geestelijk een waardevolle methode om de balans, het gevoel van je welbevinden te verbeteren. Lichamelijk stimuleert het de bloedsomloop, ontspant het de verkrampte spieren en geestelijk voel je je na een massage ontspannen en fit.
 

 
Voor mij is een massage geven een moment van delen, van aanraking in een heerlijke ontspannen omgeving, van het juiste geven aan deze specifieke mens, van de juiste bewegingen van mijn handen op de juiste plaats. Massage is voor mij:
een kunst met een grote K.

Ik probeer een moment voor je te creŽren waarin je je volledig los kunt maken van de beslommeringen van alledag, een moment om te genieten, om volledig tot rust te komen en om aandacht en tijd te geven aan je lichaam zodat het zich weer kan herstellen en op kan laden voor je verdere dag!, dagen!