Massages - Behandelingen

De massages worden gegeven in mijn werkruimte thuis, in alle rust.
De ruimte zal goed verwarmd zijn en tijdens het masseren dek ik de delen die niet gemasseerd worden toe met warme baddoeken. Als er behoefte aan is kan er een zacht muziekje zijn op de achtergrond, anders is er stilte die de uitwerking verdiept. Natuurlijk mag je ook praten en om uitleg vragen etc, als daar behoefte aan is, en soms komen er als vanzelf woorden tijdens de massage die aan een spanningsplek uitleg geven.

Je kunt zelf kiezen welke massage je wilt en ook de duur ervan.
In overleg zullen we tot een goede afspraak, goede behandeling komen.
Voor de massage is er een kopje thee, om de drukte van de dag vast los te laten en om eventuele klachten en de behandeling daarvoor te bespreken.
 

 
Alle vormen van massage dienen er in de eerste plaats voor om u een heerlijk gevoel van ontspanning te geven en van daaruit een algemeen beter voelen.
Ik werk met zuivere olie waarbij u zelf een kruidenolie, aroma kunt kiezen op basis van een lekkere geur of van de werking. Er zijn b.v. oliŽn voor een diepe ontspanning, voor een verwarmende werking op de spieren, voor gewrichtspijnen, voor een weldadige geur of voor een zuiverende werking.

Mijn idee van een massage is dat hij hťťrlijk moet zijn zodat lichaam en geest zich volledig ontspannen en ik doe er alles aan om dat te verwezenlijken.