Coaching

Aan coaching ligt altijd een wens tot verandering ten grondslag.

Vaak kom je pas tot “nadenken” wanneer er een ziekte, een ongeval, een diep verdriet, een verbroken relatie, of een onverklaarbare angst of pijn in je leven komt waar je zelf geen controle meer over hebt. Dat is oké, dat is een hulpmiddel!
Dat maakt je zoekende….zoekend naar meer begrip, inzicht, liefde, geborgenheid, innerlijke rust, harmonie en vrede. Een zoeken naar “meer”… naar “Spiritualiteit”. Spiritualiteit is niet zwevend, in tegendeel, het is durven leven, het leven toelaten en laten stromen zoals het voor jou bedoeld is.
Weten wie je in wezen bent en dat uitdragen.

Dan kom je langs…

En het eerste dat je mag ervaren is: Jij mag er zijn.
Ik heb door ervaring geleerd dat het belangrijk is om je eerst bij een rust te brengen, een rust waarin jij je kunt openstellen voor nieuwe gedachten, nieuwe inzichten, nieuwe manieren van leven zodat jij ‘je weg’ vindt in jouw leven.
Het is belangrijk dat we met elkaar praten. Het is belangrijk dat je uit wat je bezighoudt, wat je vragen zijn, wat je worstelingen zijn. Het is belangrijk dat er naar je geluisterd wordt. Het is belangrijk dat je begrijpt dat het leven het goed met je voor heeft, dat het leven je ondersteunt! Het is belangrijk dat je op weg durft te gaan om jezelf te leren kennen, zowel je lichtkant als je schaduwkant. Wie je wel bent en wie je niet bent. Meestal ben je zo met “buiten” bezig dat je “binnen” niet goed kent, wie ben je?

Samen gaan we op weg zodat je meer inzicht krijgt in wie jij bent, dat je moed ervaart om jezelf te zijn, meer acceptatie, meer rust en meer kracht ervaart om dan aan je knelpunten, de pijn en angst, in je leven te werken. En die, soms moeilijke inspanning, geven jou je zelfrespect, je zelfwaardering en je zelfliefde terug. De bedoeling is dat jij door de Shamballa behandelingen bewustzijn ontwikkelt, dat je de verantwoording voor je eigen leven weer op je durft te nemen vanuit je eigen unieke zijn, dat is nou net jouw kracht!
Ik ben enkel de ondersteuner en begeleider in dit stukje van jouw leven.
Als dan je hart weer opent, kun je vanuit je hart leven, leven vanuit je gevoelens.

Gevoelens zijn gewoon fluisteringen van je ziel die je richting geven.

Het zijn zachte aanmoedigingen, een “weten” vanuit een hoger begrip, een wijsheid die emotie en verstand overstijgt. Door hier naar te leren luisteren volg je je hart, je wezenlijke zelf.
Vanuit die rust laat je makkelijker oude energieën, ideeën en overtuigingen uit je leven los, omdat je dan inziet dat deze je niet meer ondersteunen. Je hart opent zich als vanzelf voor nieuwe denkbeelden, inzichten, gevoelens die je wel ondersteunen op dit moment van je leven.

Als energiewerker doorvoel ik de vele niveaus van je bestaan, je fysieke lichaam, je emotionele en je denklichaam, je chakrasysteem, je bewustzijnsvelden en je innerlijke verbinding met je zielswezen.
De aardse en kosmische energieën beïnvloeden jouw lichaam en jouw manier van hoe je in het leven staat. Alles is in constante beweging, in groei en als je er bent mag ik je helpen je hier voor te openen.

Het laatste stukje van het consult maken we tijd vrij voor een


behandeling.

Dan mag je komen liggen op de behandeltafel en leg ik mijn handen zacht op verschillende plaatsen van je lichaam. De energie gaat dan stromen voor jou. Shamballa is een universele energie, ze is “intelligent”, ze wordt geleid naar de plaatsen die goed zijn voor jouw healing, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als dimensionaal. Een behandeling zorgt voor herstel van “de balans” in jezelf. Vanuit deze balans sta je rustiger en liefdevoller in jouw leven en kun je de veranderingen die voor jou mogelijk zijn ervaren én uitvoeren.

Voor een Shamballa consult ben je welkom in mijn behandelkamer en het consult duurt een uur. Afhankelijk van de mate waarin je balans is verstoord is meer of minder tijd nodig om de balans weer te kunnen herstellen, je kunt je wellicht voorstellen dat voor het herstel van een jarenlang verstoorde balans meerdere consulten nodig zijn. Maar….elke stap is er één op het pad van je leven!

Sluit Menu